Zichtbaarheid

23 mei 2023

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met het bouwen aan mijn website voor Reiki, Readings & More. Langzaam word het steeds meer eigen en vormt het zoals mijn hart en ziel dat verlangen zichtbaar maken.

Tevens merk ik dat het bijna van essentieel belang word om zichtbaar te worden in de wereld om mij heen. Waarbij ik echt voel dat ondanks dat het tijd(sdruk) is, ik echt mijn tijd mag nemen om iets neer te zetten. Waarbij ik mijzelf zichtbaarder maak en wat ik doe, door trouw aan mijzelf te blijven en stap voor stap op te bouwen wat voor mij van essentieel belang is.

Nu moet ik eerlijk zijn soms gaan de dingen sneller dan je denkt.

Omdat het er al is! En ik wel weet hoe ik het wil, maar de woorden even op zich lieten wachten.

Ik wil met jullie dit mooie geschenk meegeven, die mij een aantal jaar geleden persoonlijk aan mij gegeven is. Omdat ik altijd van reactie in actie kwam en niet kon genieten van wat ik nu gedaan had en wat ik had neergezet.

Door de vertraging in te gaan, en echt te voelen wat voor jou belangrijk is, ontstaat er iets wonderbaarlijks, waar je blijer van word, meer achter staat, vol vertrouwen en trouw aan jezelf zonder enige twijfel mee aan de slag gaat zonder al te veel moeite.