Reiki – behandelingen

Behandelingen

Individuele Reikibehandelingen of Reikibehandelingen op afstand.

Ieder persoon is anders en loopt zijn eigen pad met zijn eigen processen. Daarom kan de reden waarom je voor een Reikibehandeling kiest verschillend zijn. Misschien ben je nieuwsgierig of zoek je spirituele verdieping. Wellicht wil je een paar warme handen op je lichaam voelen of heb je emotionele uitdagingen. Misschien wil je rust ervaren in je hoofd en even in totale stilte zijn.
Je hebt fysieke klachten en is er geen verklaring voor. Je hebt een groot verlangen naar iets maar het lukt je niet om dit te bereiken.

Wat dan ook, voel je welkom.

 

Individuele Reikibehandelingen

Tijdens een individuele Reikibehandeling van ongeveer 1,5 uur neem ik je mee in de Reiki-energie, delen wij kort wat er speelt of wat je bezighoudt.
Als je op de behandeltafel ligt laat ik de Reiki-energie door mij heen stromen via mijn handen naar jouw lichaam, dit noemen we ‘Hands-on’. Ik behandel altijd eerst het hoofd dan de borst, de buik en de rug. Soms ook de knieën en de voeten. Jouw lichaam bepaalt zelf hoeveel warme en liefdevolle Reiki-energie er stroomt.
Mijn lichaam is het kanaal van de Reiki-energie, soms komt er iets naar voren uit de energie of krijg ik een boodschap binnen vanuit de spirituele wereld van mijn gidsen of een overledenen.
Het kan zijn dat de ene plek anders voelt dan de ander, dit geld voor jou en voor mij.
Meestal vertelt het iets over wat er vast is gaan zitten in het lichaam. As je er meer inzicht in wilt krijgen en de oude pijn wilt helen, raad ik een Reiki 4 daagse aan.

Reiki 4-daagse

Heb je nog nooit Reiki ontvangen raad ik altijd een Reiki 4-daagse aan zodat Reiki een goede integratie krijgt in jouw lichaam. Bij een 4-daagse ontvang je op vier achtereenvolgende dagen een gehele Reikibehandeling. Ik begeleid je zorgvuldig en intensief tijdens deze dagen. De ervaring leert dat de 4-daagse een ‘helende reis’ is. Hierdoor ontstaat er inzicht en kan er heling en transformatie plaatsvinden. Het is een hele mooi start of verdieping van je persoonlijke ontwikkeling.

Je kan Reiki tijdens de 4-daagse ook combineren met mediumschap of een creatieve workshop. Met behulp van Reiki en/of mediumschap werken we op diepere, meer verborgen, lagen.

Als je al met Reiki bent ingewijd maar je doet er nu niets meer mee en je wilt het weer oppakken, dan kan een 4-daagse ondersteunend zijn. Bijvoorbeeld bij persoonlijke groei, een helingsproces of een rouwproces.

Na de Reiki 4-daagse kun je losse Reikibehandelingen ontvangen of gedurende een langere periode wekelijkse behandelingen.

Reikibehandelingen op afstand

De Reikibehandelingen op afstand worden gegeven op de plek waar jij je op dat moment bevindt, zonder dat je fysiek bij mij aanwezig bent. Als ontvanger zorg je dat je in een prettige en rustige omgeving bent waar je jezelf kan ontspannen zonder gestoord te worden.
Eerst volgt er een voorgesprek via videobellen of telefonisch contact. Als wij elkaar niet persoonlijk kennen vraag ik naar jouw naam en woonplaats. Ook bespreken we kort de klachten waar je momenteel mee zit.
Tijdens de sessie verbind ik mij energetisch met jou en laat ik Reiki uit mijn handen stromen. De behandeling is hetzelfde als ‘Hands-on’ waarbij ik eerst jouw hoofd en daarna het bovenlichaam behandel. Daarna volgt vaak een gesprek/bericht over hoe de handeling door beiden is ervaren.

Reiki, readings and more houdt zich aan de richtlijnen van de Office of the Grandmaster (OGM)(Engels) gevormd door Johannes Reindl,  Paul Mitchell en Joyce Winough.