tarieven

Wil jij een Reikibehandeling en heb je nog niet eerder Reiki ontvangen. Dan starten wij altijd met een Reiki 4-Daagse. Dit bestaat uit vier Reikibehandelingen, het liefst op 4 opeenvolgende dagen. Tijdens deze vier Reikibehandelingen ervaar je hoe de energie stroomt. Hierdoor ontstaat er een goede integratie van Reiki in jouw lichaam. Voor deze 4-daagse wordt een speciaal tarief gerekend (zie de tabel met tarieven).

Wanneer je Reiki beoefend kan een Reiki 4-daagse ondersteunend zijn bij persoonlijke groei, een helingsproces of een rouwproces.

De eerste afspraak van een Reiki 4-daagse zal ongeveer 2 uur duren, zodat wij genoeg tijd hebben om kennis te maken en te delen.

Tijdens een Reikibehandeling kan het voorkomen dat ik een boodschap krijg vanuit de spirituele wereld. Ik vertrouw erop dat het iets is wat jij nodig hebt en als een cadeau aan jou gegeven mag worden.

Heb je vragen? Neem dan contact op via email of telefoon: 06-50 66 22 88. Afspraken voor behandelingen of consulten worden geliefs telefonisch gemaakt.

Reikibehandeling – 1,5 uur  € 75,- incl. btw
4-daagse Reikibehandeling – 6 uur  € 280,- incl. btw
Reikibehandeling op afstand – 1 uur  € 50,- incl. btw
Reiki-cursus 1  € 200,-
Reiki-cursus 2  € 500,-
Mediumconsult – 1,5 uur  € 75,- incl. btw
Creatieve workshop incl materiaal +/- 2 uur  € 95,- incl. btw
Elk half uur extra  € 40.- incl. btw

 

Het combineren van Reiki, Mediumschap of een creatieve workshop is mogelijk.