Familieopstellingen

In mijn mediumschap ontvang je wat je nodig hebt vanuit de spirituele wereld. Soms van overledenen en soms van mijn gidsen. Het kan voorkomen dat ik tijdens een Reikibehandeling een boodschap krijg vanuit de spirituele wereld. Vaak ondersteunt het je in jouw proces waarmee je bezig bent.

Wat doet een medium?

Een medium stelt zicht open om via de innerlijke zintuigen verhalen en feiten van een overledene (en anderen) te kunnen vertellen. Dit kunnen verhalen, gebeurtenissen, voorwerpen, karakters en feiten uit het verleden of het heden zijn. Vaak zijn er nog vragen die onbeantwoord zijn, en kunnen onze dierbaren ons net de steun geven die we nodig hebben.

Als medium gebruiken wij onze gevoeligheid om communicatie met de spirituele wereld te maken. Het contact maken met een overledene kan ook via psychometrie door het lezen van een foto of bijvoorbeeld sieraden.

Rouwverwerking

Bij rouwverwerking is Reiki en het mediumschap een fijne manier om contact te maken met jezelf. Het kan ook zo zijn dat je graag contact wilt met een overleden dierbare omdat je midden in een rouwproces zit, vragen of misschien wel schuldgevoelens hebt. Het kan zijn dat je de liefdevolle verbinding wilt ervaren en graag even wilt praten over je gevoel.

Wat is er nu nodig?

Een medium kan jouw energieveld lezen, dit wordt ook wel auralezen genoemd. Een medium kan ook verbinding maken met jouw innerlijke kind. Zo kan een medium vertellen wat er op dat moment belangrijk is in jouw leven. Wat heb jij nodig, wat heeft jouw innerlijke kind nodig of heeft het een boodschap voor jou. Misschien heb jij vragen over je werk of een relatie. Wat heb je nodig, om de volgende stap te zetten vanuit jouw verlangen. We kunnen ook met Reiki kijken of we jouw verlangen naar de oppervlakte kunnen brengen.

Afstemmen

Het vermogen om de liefdevolle boodschap te ontvangen vanuit de spirituele wereld, is geen telefoonlijntje naar boven. Het vergt een verdiepend en verhoogd energieniveau om af te stemmen naar de frequentie waarin zij communiceren.

‘Het afstemmen is bijna te vergelijken, met het zoeken van de goede radiozender’.

Dit noemt een medium in de POWER staan. Hierdoor ontstaat er een liefdevolle verbinding tussen een medium en de spirituele wereld en een verbinding met jou en een medium. Door af te stemmen, horen, voelen, zien en zelf proeven kan een medium woorden geven aan de boodschappen van de spirituele wereld.