Reiki – cursus

Cursus

Reiki 1

Tijdens de Reiki 1 leer je de traditionele behandelingsmethode van Reiki Usui Shiki Ryoho zoals doorgegeven door mevrouw Takata. Zij heeft Reiki naar de westerse wereld gebracht.
De Reiki 1 cursus wordt gegeven op vier dagdelen op vier aaneengesloten dagen.

Elke dagdeel krijg je les, tijdens de lessen leer je het Reiki verhaal, de vijf Reiki principes. Je leert jezelf behandelen, zowel als het behandelen van anderen. Je gaat het geleerde oefenen en is er een inwijdingsritueel.
De duur van de bijeenkomsten zijn 2,5 à 3 uur. Na ongeveer vier weken komen we weer bij elkaar om ervaringen te delen en vragen te stellen.

De Reiki 1 cursus kost €200,-excl btw.

Reiki 2

Voel jij na een jaar Reiki 1, dat je toe bent aan meer de verdieping in je beoefening van Reiki wilt, dan is dat in overleg mogelijk door Reiki 2 cursus te gaan doen. Het is geen must maar een mooie toevoeging op de instrumenten die je al in handen hebt. Of als je Reiki wilt inzetten voor diepere emotionele en mentale groei/heling.
Tijdens de Reiki 2 cursus leer je door de 3 symbolen te integreren in jouw dagelijkse beoefening met Reiki zullen ze jou ondersteunen in jouw leven met Reiki en jouw persoonlijke groei.

De Reiki 2 cursus bestaat totaal uit drie dagdelen van 2,5 à 3 uur en een terugkombijeenkomst. Tussen de eerste dag en de tweede dag zit meestal een of meer dagen. Dag 3 is aansluitend aan dag 2 of worden op één dag gegeven. Je leert drie Reikisymbolen op dag 1 en als je op de 2e dag kunt laten zien dat je deze symbolen beheerst, volgt de inwijding en de toepassing van de symbolen in het dagelijkse leven tijdens dag 3. Om de 3 Reikisymbolen en hun energie in je dagelijks leven te integreren ga je daarna zo’n vier weken dagelijks afstandbehandelingen uitwisselen met medecursisten.

De Reiki 2 cursus kost €500,-excl btw.

Omdat ik nog in opleiding ben tot Reikimaster zal ik voor nu de cursussen nog niet zelf geven. Als onderdeel van deze opleiding is het organiseren van Reiki 1 cursussen voor mijn Reikimaster één dat de stappen die ik zet in mijn ontwikkeling tot Reikimaster. 
In overleg met jou nodig ik mijn Reikimaster uit en kijken wij naar een geschikt moment waarbij wij samen komen. Als wij een data hebben zal deze in de agenda en facebook te zien zijn zodat als anderen voelen dat het tijd is voor hen dat zij zich kunnen aanmelden.

Mijn Reikimaster Lies Pennings zal jou de lessen en de inwijding voor Reiki 1 geven. Ik ondersteun haar en regel alle zaken om de cursus heen.

Reiki, readings & more houdt zich aan de richtlijnen van de Office of the Grandmaster (OGM) (Engels) gevormd door Johannes Reindl,  Paul Mitchell en Joyce Winough.