Over mij

Mijn naam is Patricia en woon samen met mijn partner Oscar en zijn 2 prachtige dochters van 15 en 11 jaar. Ik ben een gezelligheidsdier en een familie en vrienden-mens. Ik sta, als het voor mij goed voelt, klaar voor iedereen die mij nodig heeft. Naast Reiki ben ik graag buiten in de natuur en Spanje is mijn 2e thuis.

Na een pittige jeugd, kreeg ik op mijn 26e een burn-out, omdat ik niet meer onder spanning wilde leven en mij had losgemaakt van de rol die ik speelde, was ik mezelf kwijt.

Mijn grootste verlangen was mijzelf terug te vinden en te ontdekken wie ik ten diepste ben. De vraag was alleen; hoe? Ik ben op zoek gegaan en kwam op verschillende plekken terecht, maar het voelde nog niet echt als datgene wat ik zocht.

In 2017, bijna 3 jaar later, kwam Reiki op mijn pad. Dit voelde als iets wat mij kon helpen. Het was ook een fijn idee om anderen te kunnen helpen en veilig, want dat deed ik daarvoor ook vaak ten koste van mijzelf. Na een aantal keer Reiki te mogen ontvangen, kreeg ik het gevoel: Dit helpt mij echt, ik wil Reiki leren! Eerst voor mijzelf en misschien, als ik er klaar voor ben, ook voor anderen.

Ik merkte al snel dat ik beter sliep, minder ging piekeren en veel meer in balans was. Ook werd ik  veel zachter en ik kreeg een veel diepere verbinding met mijzelf. Ik ben Patricia weer terug aan het vinden, alleen wel een verbeterde versie van mijzelf.

Inmiddels is er al meer veranderd in mijn leven, dan ik had verwacht. Ik leef nu mijn leven met Reiki, vanuit liefde en licht. Ik verbind mij nu met alles wat leeft, vanuit mijn hart. Ik kan nu mijn kwetsbaarheid tonen zonder mijzelf te verliezen. Ook ben ik daadkrachtiger geworden en zet ik mijzelf vaker voorop.

Ik streef er naar om mij verder te ontwikkelen door middel van persoonlijke ontwikkeling en daarnaast diverse opleidingen te volgen. Tevens wissel ik nog wekelijk Reiki uit met leermeesters.

Reiki is het mooiste wat mij gegeven is. Hiermee kan ik mijzelf helen en een ander kan ondersteunen, begeleiden en behandelen. Door Reiki kan ik een wounded healer zijn, om je te ondersteunen in jouw proces. Weet dat het voor mij ook soms nog zwaar kan zijn, maar het wordt steeds minder zwaar, zachter en liefdevoller, elke keer als ik naar mijn eigen proces kijk.

Voel je vrij om contact op te nemen, ik ontmoet je graag. Wellicht tot snel.

Anderen over mij

Patries, zoals ik haar meestal noem, is een ontzettend lieve en leuke (oud)collega en inmiddels ook een dierbare vriendin! Gedreven, vasthoudend en gefocust op hetgeen wat zij wilt bereiken.

– Linda –

Patricia straalt met Reiki rust, warmte en veiligheid uit. Ze kan goed voelen wat jij nodig hebt om beter naar je lichaam te luisteren en te ontspannen. Ook hoe je je eigen grenzen moet bewaken, kan zij met Reiki goed aanvoelen!

– Sylvia-